الثلاثاء، 15 سبتمبر 2015

تشكن رول باللانشون والموتزريلا


تشكن رول باللانشون والموتزريلا

تشكن رول باللانشون والموتزريلا


المكونات الطريقة 

 نص كيلو فراخ صدور**ربع كيلو لانشون **جبنة موتزاريلا
بيضه2** بقسماط مطحون
 دقيق ** مرقة دجاج
ملعقة بيكنج بودر**ملح**فلفل**خل

طريقة تحضير تشكن رول

اغسلى صدور الفراخ بالخل وقطعيها إلى شرائح عرضية رقيقة
 تبّليهم  بالملح والفلفل من الوجهين
 حطى طبقة من الفراخ فوقها نصف قطعة من اللانشون و قليل من جبن الموتزاريلا 
 لفّى الطبقات وثبتيها بخِلّة أسنان
 كرّرى نفس الطريقة فى جميع قطع الفراخ 
 اخفقى البيضتين  مع المرقة فى طبق عميق
 و الملح والفلفل على البقسماط
 حطى البيكنج بودر على الدقيق  واخلطيهم
 اغمسى الفراخ المحشوة باللانشون والموتزاريلا فى الدقيق وبعدين فى البيض وبعدين إلى البقسماط واضغطى عليها كويس حتى لا تنفتح فى أثناء قليها فى الزيت
 حمّرى تشكن رول فى زيت سخن غزير على نار متوسطةو صفّيه على ورق مطبخ وقدّميه ساخنًا 
وبالهنا والشفا.
*اعمليها**

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق