الثلاثاء، 15 سبتمبر 2015

تارت حادق بصوص البيستو

 تارت حادق بصوص البيستو
 تارت حادق بصوص البيستو

المكونات
ملعقة  خل بلسميك
كوب زيتون أسود مخلى


كوب طماطم شيرى 
زيت زيتون
عجينة باف باسترى
جبنة حلوم
 صوص البيستو
زيت زيتون
كوب ريحان
نص كوب صنوبر محمص
 عمل تارت حادق بالطماطم والزيتون بالبيستو
 اخلطى مكونات البيستو فى الكبة لعمل الصوص
 افردى عجينة تارت فى صينية الفرن و حطى عليها صوص البيستو والزيتون المخلوط بالخل البلسميك والطماطم وحطى الجبنة الحلوم على الخليط
دخلى الخليط إلى الفرن على درجة حرارة 180  لمدة 35 دقيقة و ارفعيها من الفرن  للتقديم قدّميه باردًا 
وبالهنا والشفا
**اعمليها**

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق