تارت حادق بصوص البيستو
المكونات
ملعقة خل بلسميك
ملعقة خل بلسميك
كوب زيتون أسود مخلى
كوب طماطم شيرى
زيت زيتون
عجينة باف باسترى
جبنة حلوم
صوص البيستو
زيت زيتون
زيت زيتون
كوب ريحان
نص كوب صنوبر محمص
عمل تارت حادق بالطماطم والزيتون بالبيستو
اخلطى مكونات البيستو فى الكبة لعمل الصوص
افردى عجينة تارت فى صينية الفرن و حطى عليها صوص البيستو والزيتون المخلوط بالخل البلسميك والطماطم وحطى الجبنة الحلوم على الخليط
دخلى الخليط إلى الفرن على درجة حرارة 180 لمدة 35 دقيقة و ارفعيها من الفرن للتقديم قدّميه باردًا
وبالهنا والشفا
**اعمليها**
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق