كوسه بالموذاريلا
المكونات والطريقة
هاتى كوسه مستورده او بلدى
وكمان ربع كيلو لحمه مفرومه
بصله مفرومه ناعم وفص ثوم مفروم
ملح وفلفل وزعتر بودره وجبنه موذاريلا مبشوره
الطريقة
هاتى الكوسه وتقسميها نصين بالطول وبعدين تفرغيها بمعلقه صغيره وبعدين هنحطها فى مايه مغليه مع شويه ملح صغيره تسلقيها فى المايه حوالى من 3 الى 5 دقايق بعد الغليان وبعد ماترفعيها من المايه حطيها فمايه ساقعه عشان اللون يفضل جميل
تحضرى طاسه تحطى فيها شويه زيت مع البصل والثوم واللحمه وتعصجيها كويس وتتبلى بالملح والفلفل والزعتر وبعدين ترصى قوارب الكوسه وتحطى العصاج وعلى الوش الجبنه المودذاريلا وتدخليها الفرن على درجه حراره 170 لمده 10الى 15
دقيقه او لحد ماتاخد لون والجبنه تسيح
ملاحظه يمكنك عمل الكوسه بالفراخ بدل اللحمهوبالهنا والشفا
**اعمليها**
**اعمليها**
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق